Chleb - Nasza Pasja
W Piekarni Ferment, każdy chleb i wypiek tworzony jest z pasją, na oczach naszych klientów. Specjalizujemy się w zakwasowych chlebach oraz francuskiej venoiserie. Stawiamy na lokalne, rzemieślnicze mąki, co gwarantuje niepowtarzalny smak. Nasza filozofia to współpraca i widoczność procesu produkcji - dzięki temu zarówno pracownicy, jak i klienci, mogą cieszyć się najwyższą jakością. Zapraszamy do spróbowania naszych wyjątkowych wypieków!
O nas!
Jesteśmy Rodzinną piekarnia rzemieślniczą Ferment, w której wszystkie produkty są wytwarzane ręcznie w widocznym zakładzie produkcyjnym. Produkujemy chleb na zakwasie, francuską venoiserie (croissanty itp.) oraz ciastka . Używamy wyłącznie mąki rzemieślniczej z małych fabryk w Polsce. Wierzymy, że dobra jakość to zespół. Dlatego tak ważne było dla nas, aby nasze produkty były widoczne. Nie tylko dla naszych klientów, ale także dla naszych pracowników. Długie czasy fermentacji nadają naszemu chlebowi więcej! smaku. Przyjdź i spróbuj sam